GMAs Ginger Zee talar uppriktigt om hennes kamp med depression: 'I was So Bragile'

Ginger Zee öppnar upp om sin kamp med depression.

Chefs -meteorologen i Good Morning America , som tidigare avslöjade för människor att hon diagnostiserades med depression vid 21, berättade uppriktigt om sitt beslut att söka hjälp för sju år sedan i ett känslomässigt Instagram -inlägg torsdag.

’Det har gått sju år sedan jag äntligen tog det kritiska steget att ta mig till en sluten vårdcentral’, sa Zee på Club Mentals Instagram -sida . ’Min mamma hade uppmanat mig att göra det här sedan jag kämpade med anorexi i mina tidiga tonår.’

Zee, nu 37, förklarade att det tog längre tid än väntat att få professionell hjälp eftersom hon inte kunde hitta en terapeut som passade bra och att hon ’inte var redo att förbättra sig’.

Efter att ha erbjudits sitt ’drömjobb’ på GMA 2011 insåg Zee att hon ’behövde komma till botten med depressionen’ som påverkade henne i över 20 år.

’Jag flirtade med självmordstankar strax innan jag flyttade till New York och visste precis med trycket från ett nytt jobb och den övergång jag alltid kämpade med att det var dags att engagera mig för att bli frisk,’ förklarade hon.

GMA's Ginger Zee On Battle with Depression: ' I Was So Bragile ' | PEOPLE.com
Filosofi

Även om det var läskigt till en början, säger Zee att hennes korta tid på psykvården blev en ”verklighetskontroll” och hjälpte henne att hitta en vanlig terapeut som hon trivs med.

’Jag var så ömtålig’, erkände hon. ’… men det arbete vi gjorde och demonerna som jag kunde få ut var så helande.’

Och sedan arbetet med proffsen säger GMA -meteorologen att hennes liv har förändrats till det bättre.

’Han var den första personen som var redo att hjälpa mig att omarbeta mitt förhållande till mig själv och med andra människor’, avslöjade hon. ’… Livet har aldrig varit detsamma på bästa sätt tack vare de enkla övningarna han lärde mig och jag är fast besluten att träna.’

  Ändå medger Zee att denna process, även om den är givande, fortsätter att vara utmanande.

”Jag tror aldrig att depressionen försvinner. Jag tror att vi lär oss nya sätt att leva med det och identifiera oss med det innan det spiraler ”, förklarade hon och noterade hur nervös hon var natten innan hennes bok, Natural Disaster: I Cover Them. I Am One släppt. Boken, som diskuterar hennes självmordsförsök, släpptes 2017.

’Jag har haft mina hälsosammaste sju år i mitt liv, och så många stora livserfarenheter har kommit från att vara en psykiskt frisk person’, sa hon.

En del av de ’stora livserfarenheterna’ inkluderar Zees äktenskap med Pickler & Ben -värden Ben Aaron 2014 och födelsen av deras två söner Adrian Benjamin 2016 och Miles Macklin i februari.

Efter att ha välkomnat sin första son berättade Zee för människor hur moderskapet har gett henne ny styrka och perspektiv.

’Jag är nu fokuserad på inte bara mig själv, utan på att hålla min familj glad och frisk’, sa hon. ”Du har större saker än [dina egna problem]. Det har hjälpt mycket – att vara mamma har hjälpt otroligt. ”

 

Tvåbarnsmamman har också uttalat sig om makens orubbliga stöd under hela denna process och noterat hur lycklig hon är att vara gift med någon som inte bedömer hennes förflutna.

Men även med de toppar som Zee har upplevt i sitt liv kommer hon fortfarande ihåg dalarna hon har övervunnit och omfamnar det när hon går framåt.

’Bara för att jag har haft en otrolig karriär och livslängd betyder inte att jag inte har haft låga stunder’, sa hon. ”Nu vet jag hur jag ska hantera och vem jag ska vända mig till om jag inte tror att jag kan övervinna det ensam. Det är så bemyndigande att självkontroll är som en boj som håller mig uppe. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *