Kathryn Hahn avslöjar att hon kallades en "geriatrisk mamma" när hon var gravid vid 35 års ålder

Termen ”geriatrisk” har en helt annan betydelse i den medicinska världen när du är en blivande mamma.

 

I en ny intervju med Associated Press , skådespelerska och mor till två Kathryn Hahn erinrade om sin erfarenhet av att vara gravid med sitt yngre barn (dotter Mae, nu 9) vid 35 års ålder.

 

’Jag kommer ihåg att en mycket okänslig läkare kallade mig en’ geriatrisk mamma ’, avslöjade den 45-åriga stjärnan i Netflix Private Life , nu. ’Jag var som [överdriven flämtning’.)

 

’Jag befinner mig i en liknande situation där jag också har sådana kompisar och jag tror att det mest känsliga är bara att inse att det inte är vår sak’, menade Hahn. ’Oavsett någons personliga resa är, du måste bara låta dem gå igenom den.’

 

 

Kathryn Hahn Was Called a 'Geriatric Mother' When Pregnant at 35 | PEOPLE.com
Kathryn Hahn
 
Mike Windle/Getty

Kathryn Hahn Platform Pumps - Kathryn Hahn Heels Looks - StyleBistro

’Alla vill ge råd och alla vill ge åsikter [och] naturligtvis har vi våra egna tankar och våra egna känslor av hur det kommer att bli för dem,’ fortsatte hon.

 

’De kommer att känna det och de kommer att gå igenom det och du vet aldrig [detaljerna om någon annans resa],’ sade Hahn och påpekade, ’Familjer skapas på en mångfald olika sätt nu. Människor blir föräldrar på sätt som vi inte hade kunnat föreställa oss och moderskap och föräldraskap ser ut på en miljon olika sätt. ”

 

  Hahn och maken Ethan Sandler, en skådespelare, delar också den 11-årige sonen Leonard, som nyligen nådde en stor milstolpe genom att förlora sin sista babytand-och han frågade sin mamma varför tandfen var lite sen med att ta sitt pris och lämna över kontanterna.

 

’Tandfen lämnade honom 20 dollar för att hon kanske kände sig lite skyldig’, erkände skådespelerskan under ett framträdande på GMA -dagen tidigare i månaden och förklarade att hon också lämnade en lapp åt honom för tandfen som läste ’ Glad sista tand. Det var kul. Kärlek, tandfen. ’ ”

 

”Och jag tjatade för att jag tänkte:” Det var kul. Det var den sista tanden och den är över, säger Hahn. ’Usch, jag orkar inte hur fort det går.’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *